Naast de groepstrainingen, ben je welkom voor de individuele zanglessen. Ik werk met een aantal verschillende methodieken, zoals Estill voice technique en Complete Vocal Technique, maar waar ik me vooral op richt is op wat JIJ nodig hebt als (aankomend) zanger. Wat ik het leukst vind om te doen is te achterhalen hoe ik jou zo snel mogelijk, liefst binnen het uur dat je les hebt, kan helpen bij jouw hulpvraag van dat moment. Ik voel me soms net een detective. :-)
Niet iedereen weet als hij/zij net begint waar hij/zij hulp bij nodig heeft. Dat is helemaal niet erg. Dan focus ik me vooral op om ervoor te zorgen dat jij, op jouw tempo en niveau, alle basistechnieken onder controle gaat krijgen.


Wat ga je leren? Ik ga je uitleggen hoe je stemapparaat werkt en hoe je je lichaam kan inzetten om je stembanden te ondersteunen. Mijn ultieme doel is om jou meester te laten worden over je stem. Zodat je precies weet wat jouw stem kan, hoe je dat kan bereiken én hoe je je stem onderhoudt. Die hoge noten, het zingen met power, zacht zingen, hard zingen; dat alles is voor jou straks helemaal geen verrassing meer.


Maar er is meer dan alleen zangtechniek. Het is zo mooi als je ook je verhaal, jouw boodschap weet over te brengen. Ook daar heb ik heel gave methodieken voor. Jij kan straks mensen boeien met jouw liedjes doordat je vanuit je hart gaat leren zingen door middel van tekstinterpretatie- en belevenis. 

Podiumangst Zingen zit voor een groot deel tussen je oren. Het is vaak niet dat je die hoge noot niet kan halen of dat je voor eeuwig gedoemd bent om alleen maar zacht in een hoekje voor jezelf te zingen en zeker niet voor publiek. Het is meestal dat je het simpelweg doodeng vind om buiten je comfortzone te gaan en of dat je zelfs binnen je comfortzone denkt dat je niet goed genoeg kan zingen.

Zingen met zelfvertrouwen Jouw angst hoeft geen belemmering te zijn. Ik ben naast zangcoach, ook Lifecoach (www.levenspraktijk.nl) en ik kan je om die reden goed helpen om te gaan zingen met zelfvertrouwen.

Jouw wensen staan voorop Of je nu jazz, pop, licht klassiek, musical of rock wilt zingen, ik vind het allemaal prima. Smaken verschillen en mijn smaak doet er niet toe. Ik zorg ervoor dat je in ieder geval 'gezond' leert zingen met de juiste technieken en dat je alle tools in je rugzak krijgt om jouw nummers zo te kunnen zingen zoals jij dat wilt. Ik garandeer je dat je echt een betere zang (en spreek) stem ontwikkeld.

Leeftijd Vanaf 8 jaar.
Er is geen maximum leeftijd.

Informatie en/of een les inplannen?

Mail: info@irisperformingarts.nl

Afspraak maken?
info@irisperformingarts.nl

Het is zowel overdag als s’avonds mogelijk om een afspraak te maken.

Waar?
Wilhelmina van Pruisenlaan 228
2807 MC Gouda

Online les of coaching 
Ik geef ook les over ZOOM of TEAMS.

Leeftijd
De individuele lessen zijn vanaf 8 jaar.
Er is geen maximum leeftijd.

Tarieven 
Er zijn voordeelpakketten en je kan losse zanglessen kopen. 

Hier vind je de prijzen.