Zangles


Naast de groepstrainingen, ben je welkom voor de individuele zanglessen.

Er wordt gewerkt volgens het Estill Vocal Techniek Systeem. Jo Estill is zangeres en zangpedagoge en heeft zich als onderzoekster jarenlang met de stem beziggehouden. Het is een wetenschappelijk onderbouwd trainingsysteem dat zowel in de zang als logopedie wordt gebruikt. Ook wordt gebruik gemaakt van Complete Vocal Technique, Belcanto en Lichtenberg.

Beginnende zangers nemen zangles. Je leert alle basistechnieken voor het ontwikkelen van een gezonde zangstem. Als je gevorderd bent, of zelfs professioneel, en je wilt je voorbereiden op bijvoorbeeld een auditie, of je wilt aan een specifiiek onderdeel werken, dan volg je Vocal Coaching.

Wat ga je leren?


Je gaat leren hoe het nu precies zit met je ademhaling en ademsteun en wat het effect van je lichaamshouding is op je zang. Je leert hoe je je zin begint en eindigt, hoe je toon moet houden, je leert je stemapparaat kennen, hoe je de boodschap van een liedje overbrengt en hoe je met zelfvertrouwen op het podium staat.

Jouw wensen staan voorop. Of je nu jazz, pop, licht klassiek, musical of rock wilt zingen, ik vind het allemaal prima. Smaken verschillen en mijn smaak doet er niet toe. Ik zorg ervoor dat je in ieder geval ‘gezond’ leert zingen met de juiste technieken en dat je alle tools in je rugzak krijgt om jouw nummers zo te kunnen zingen zoals jij dat wilt. Ik garandeer je dat je echt een betere zang (en spreek) stem ontwikkeld.

Wist je dat?


Iris is naast Zangcoach ook Life- en mental coach en kan jou helpen om met onzekerheden om te gaan.

Afspraak maken?

info@irisperformingarts.nl

Het is zowel overdag als s’avonds mogelijk om een afspraak te maken.

Waar?

Wilhelmina van Pruisenlaan 228
2807 MC Gouda

Afstand te groot? Geen probleem!

Ik geef nu ook les over SKYPE. En dat werkt echt prima.

Leeftijd

De individuele lessen zijn vanaf 7 jaar.
Ook kan je met z’n tweeën komen. Dan is de les goedkoper.
Er is geen maximum leeftijd.

Prijzen

Hier vind je de prijzen.