De kaartverkoop start (weer) op 1 september 2020. Vanwege de Corona-maatregelen zijn we genoodzaakt ons aan de 1,5 meter te houden. Dit houdt dat in plaats van de 648 stoelen per voorstelling we slechts 150 mogen aanbieden. Kinderen onder de 12 jaar hoeven zich niet aan deze regel te houden. Zij kunnen tussen twee huishoudens in geplaatst worden. Mocht er in juni 2021 weer een lockdown komen ontvangt u uw geld retour of een voucher. Alle informatie hierover staat op de website van De Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. Wij hopen heel hard dat we tegen die tijd alle 648 stoelen per show kunnen aanbieden.

KAARTVERKOOP
Shrek de Musical: 18, 19 en 20 juni 2021 in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen!

KLIK HIER OM DIRECT NAAR DE
KAARTVERKOOP TE GAAN

Shrek de Musical brengt de geliefde personages uit de Dreamworks animatiefilm tot leven in een hilarische, spectaculaire en soms vertederende voorstelling, waarin de wereld van sprookjes op zijn kop gezet wordt. Het reusachtige groene wezen Shrek krijgt namelijk van de een op de andere dag alle bekende sprookjesfiguren, ongewild en permanent, op bezoek in zijn moeras. Om het moeras weer terug te krijgen moet hij voor de valse heerser Lord Farquaad de mooie prinses Fiona uit een grote toren redden. Onderweg komt hij de goedgehumeurde en nooit-zijn-mond-houdende Ezel tegen, waarmee hij grootse avonturen tegemoet gaat.

Deze musicalproductie wordt aangeboden door Iris Performing Arts in samenwerking met Stichting IPA Producties. De musical wordt gespeeld door twee casts en een geweldig live orkest. Hieronder vindt u wie wanneer speelt.

KAARTVERKOOP
Shrek de Musical: 18, 19 en 20 juni 2021 in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen!

KLIK HIER OM DIRECT NAAR DE
KAARTVERKOOP TE GAAN

 

Welke cast speelt op welke dag

18 juni 2021 20:00 uur Cast Dag
19 juni 2021 20:00 uur Cast Nacht
20 juni 2021 13:30 uur Cast Dag
20 juni 2021 19:30 uur Cast Nacht

Klik hier voor de rolverdeling

Informatie voor castleden/ouders

Klik hier voor het repetitierooster van de volwassencast.

Klik hier voor het repetitierooster van de kindercast.