Shrek de Musical brengt de geliefde personages uit de Dreamworks animatiefilm tot leven in een hilarische, spectaculaire en soms vertederende voorstelling, waarin de wereld van sprookjes op zijn kop gezet wordt. Het reusachtige groene wezen Shrek krijgt namelijk van de een op de andere dag alle bekende sprookjesfiguren, ongewild en permanent, op bezoek in zijn moeras. Om het moeras weer terug te krijgen moet hij voor de valse heerser Lord Farquaad de mooie prinses Fiona uit een grote toren redden. Onderweg komt hij de goedgehumeurde en nooit-zijn-mond-houdende Ezel tegen, waarmee hij grootse avonturen tegemoet gaat.

Deze musicalproductie wordt aangeboden door Iris Performing Arts in samenwerking met Stichting IPA Producties. De musical wordt gespeeld door twee casts en een geweldig live orkest. Hieronder vindt u wie wanneer speelt.

KAARTVERKOOP
Hoe sneller u uw kaartjes koopt, des te meer kans op een goede plek in de Grote Zaal van de Goudse Schouwburg in Gouda.

De schouwburg brengt €4,50 per ticket in rekening (is opgenomen in de totaalprijs van het kaartje). Dit zijn reserveringskosten, maar je krijgt hiervoor óók een pauzedrankje. Dat scheelt je wachttijd aan de bar!

KOOP HIER JE KAARTJES
GA NAAR DE WEBSITE VAN DE GOUDSE SCHOUWBURG

 

Welke cast speelt op welke dag

19 juni 2020 20:00 uur Cast Dag
20 juni 2020 20:00 uur Cast Nacht
21 juni 2020 13:30 uur Cast Dag
21 juni 2020 19:30 uur Cast Nacht

Klik hier voor de rolverdeling

Informatie voor castleden/ouders

Klik hier voor het repetitierooster van de volwassenencast
Klik hier voor het repetitierooster van de kindercast