De audities voor Shrek de Musical zijn voorbij en de cast is bekend!
Toch zijn er nog enkele plekken beschikbaar.

Je maakt dus nog steeds kans om mee te doen!!!

Ga naar deze pagina voor meer informatie.

Je kunt ook op het groene blok hieronder klikken.
Als je helemaal naar beneden scrolt, dan vind je alle informatie.

Aankomend seizoen is ons jubileumjaar. We bestaan dan 10 jaar en we kiezen er daarom voor om groots uit te pakken.


We gooien het over een totaal andere boeg dan de negen jaren hiervoor met een komisch, energiek, sprookjesachtig, decor- en kostuum spektakel met meer dan voldoende rollen om aan mee te doen, veel ruimte voor geweldige choreografieën en jawel het is geschikt om naar te komen kijken voor het hele gezin. Uiteraard worden de voorstellingen begeleid door onze vaste IPA-muzikanten.

SHREK DE MUSICAL brengt de geliefde personages uit de Dreamworks animatiefilm tot leven in een hilarische, spectaculaire en soms vertederende voorstelling, waarin de wereld van sprookjes op zijn kop gezet wordt.

Het reusachtig groene wezen Shrek krijgt namelijk van de ene op de andere dag alle bekende sprookjesfiguren, ongewild en permanent, op bezoek in zijn moeras. En hij moet voor de valse heerser heer Farquaad een Prinses gaan redden en doet dit samen met een pratende ezel...

Informatie volwassenen


Repetitierooster

De repetities zijn elke vrijdagavond van 19.00 - 22.00 uur.
In april, mei en juni zijn er een aantal promotieoptredens en zaterdagrepetities.
Download hier het repetitierooster voor het gehele overzicht.

Maandelijkse bijdrage

De bijdrage is 55 euro per maand. Dit is voor 3 uur per week les, exclusief de vakanties. Ook zijn alle extra repetities en repetitie-uren (vanaf april) en zaterdagen hierbij inbegrepen. Daarnaast wordt er elk jaar een gratis workshop zangtechniek gegeven. Bij betaling van meerdere maanden in 1 keer, gaat de maandelijkse bijdrage omlaag.

De bijdrage is exclusief ons jaarlijkse gezellige castuitje/weekendje in maart/april. Ook zal er een kleine bijdrage worden gevraagd voor eventuele dvd opnames en/of borrels. Deelname is hieraan is niet verplicht, maar wel erg leuk. Kleding wordt in dit jubileumjaar door ons geregeld. We vragen je enkel basic kleding te verzorgen (bijv. zwarte broek).

Informatie kinderen


Repetitierooster

De repetities zijn elke woensdagmiddag van 16.30 - 18.00 uur.
In april, mei en juni zijn er een aantal promotieoptredens en zaterdagrepetities.
Download hier het repetitierooster voor het gehele overzicht.

Maandelijkse bijdrage

De bijdrage is 35 euro per maand. Dit is voor 1,5 uur per week les, exclusief de vakanties. Ook zijn alle extra repetities en zaterdagen hierbij inbegrepen. Bij betaling van meerdere maanden in 1 keer, gaat de maandelijkse bijdrage omlaag. Er zal een kleine bijdrage worden gevraagd voor eventuele dvd opnames. Deelname hieraan is niet verplicht, maar wel erg leuk. Kleding wordt in dit jubileumjaar door ons geregeld. We vragen je enkel basic kleding te verzorgen (bijv. zwarte broek en zwarte schoenen).