Help – ik ga AUDITIE doen!

Je wilt dolgraag optreden, maar je moet eerst door de auditie heen. Dat is best heel erg spannend. Zeker als het helemaal nieuw voor je is. Je hebt dan geen enkel idee wat je kan verwachten. Maar zelfs als je wel ervaring hebt, dan is het best iets groots zo’n auditie. 

Zijn dit de vragen die door je hoofd schieten en waar je mee wil leren omgaan:

*ik heb geen idee wat ik kan verwachten?
*waar let een jury / publiek op?
*het zweet staat me op het voorhoofd en ik heb knikkende knieën. Wat nu?
*ik ben bang dat ze me uitlachen
*ben ik eigenlijk wel goed genoeg?
*hoe bereid ik me het beste voor op een auditie?
*welk liedje is geschikt?
*hoe verhoog ik de kans dat ik word aangenomen/succesvol ben?

Herken je je in bovenstaande punten, of heb je ander soort vragen rondom het doen van een auditie?

SCHRIJF JE IN!

Op zondag 25 augustus 2019 organiseert Iris de hele dag een auditie-presentatietraining. Natuurlijk wordt dat weer heel gezellig en is er genoeg ruimte voor het stellen van vragen. Het is voor iedereen toegankelijk! Beginners, gevorderden. Het kan en mag allemaal. Leeftijd is vanaf 16 jaar en er is geen maximumleeftijd. Heb je deze training al eerder gedaan? Er zitten altijd nieuwe elementen in, dus je leert er weer van!

Wat levert de auditie training je op?
*je weet hoe je je moet voorbereiden qua zang
*je weet waar een jury op let en hoe je je op hun vragen voorbereid
*je leert om je stem te gebruiken
*je leert hoe je je kunt ontspannen
*je leert hoe je met kritiek om kan gaan
En het allerleukste is natuurlijk:
*je gaat een auditie nadoen en jouw lied voorzingen!! (en krijgt heel veel tips!)

SCHRIJF JE IN!

Aan het eind van de dag ga je naar huis met een oefenplan en een schat aan tips hoe jij nog beter kunt worden met je zang!

Wat voor auditie tips kunnen dit zijn?
Hoe je meer zelfvertrouwen kan voelen en uitstralen, ademhalingsoefeningen, basis zangtechnieken, tekstinterpretatie, hoe heb je een goede houding, hoe vertel ik een verhaal, hoe haal ik die hoge noot wel, wat trek ik aan, hoe blijf ik mezelf, enz. enz.

Lijkt dit je wat?

SCHRIJF JE IN!

Wanneer is de auditietraining?
zondag 25 augustus 2019

Waar is de auditietraining?
De Grote Haven, Grote Haven 40, Haastrecht

Hoe laat is de auditietraining?
10:00 uur – 16:00 uur

Hoeveel kost de auditietraining?
De training kost 75 euro voor de hele dag

Wat krijg ik ook al weer deze auditietraining?
Heel veel nieuwe kennis over hoe je je het beste voorbereid op een auditie.
Het laatste nieuws op gebied van zang, performance en audities
Meer zelfvertrouwen om straks ‘echt’ een auditie te doen.

SCHRIJF JE IN!

BONUS
Alvast 5 tips waar je op moet letten!