NIEUW AANBOD BIJ IRIS PERFORMING ARTS

De ZANGONLINE ACADEMIE van Iris Performing Arts verzorgt wekelijks filmpjes waar je voor een hele redelijke prijs gebruik van kan maken. Wat kan je verwachten? Waar gaan deze filmpjes over?
De thema’s die voorbij komen zijn: *zangtechnieken *tekstinterpretatie *tekstbelevenis *lichaamshouding *performance *mindset *psychologie

ZangOnline Academie Iris Performing ArtsHet doel is om steeds GEZONDER en met meer ZELFVERTROUWEN te gaan zingen!

Is het duur? Nee, helemaal niet.
Normaal gesproken kost het 15 euro per maand (dat is 4 tot 5 lessen per maand!!!).
Maar als je het NU koopt kost het slechts 10 euro per maand.

Ja, je leest het goed: slechts 10 euro per maand. Normaal gesproken kosten zanglessen tussen de 35 en 70 euro per uur. Als je dat veel geld vindt, maar wel heel graag wil leren zingen, of je zang wil blijven onderhouden, dan is dit natuurlijk een geweldige oplossing.

Omdat ik nog in de pilot-fase zit is het 1. goedkoop 2. je kan met één mail per direct opzeggen. Binnenkort gaat de prijs omhoog en kan je het alleen goedkoper kopen als je een pakket afneemt. Als je NU LID WORDT dan blijft deze prijs voor het komende jaar gegarandeerd laag en hoef je de komende verhoging NIET te betalen!!!

 

Stuur direct een mail naar: info@irisperformingarts.nl met in KOEIELETTERS:
JA, IK WIL LID WORDEN VAN DE ZANGONLINE ACADEMIE!

 

MAAR WACHT!!!!!!!!
Als je 1x per maand feedback wil op jouw vooruitgang, dan kan je een audio opsturen of een filmpje en dan krijg je per mail opbouwende kritiek waar je mee aan de slag kan!! Dat is echt heel gaaf toch?

Dit kost je slechts 20 euro per maand.
Dan krijg je: 1. elke week een filmpje + 1x per maand feedback op jouw ingezonden lied

Zo heb je toch gerichte aanwijzingen waar je op eigen houtje aan kan gaan werken. Een uitkomst toch voor als het je financieel niet lukt om voor privé zanglessen te gaan?

 

STUUR NU EEN MAIL NAAR INFO@IRISPERFORMINGARTS.NL MET:
JA, IK WIL LID WORDEN VAN DE ZANGONLINE ACADEMIE + FEEDBACK!

 

Denk je nu, ‘nou dat is leuk, maar ik heb toch liever PERSOONLIJK contact en ik heb een voorkeur voor face-to-face privélessen. Of je dat nu over SKYPE of in mijn studio wil doen; het kan! Ook in combinatie met de ZANGONLINE ACADEMIE! Wil je 1, 2, 4 keer per maand prive zangles? Met z’n 2-en zangles?

 

Alles is mogelijk!
Kijk hier even naar de pakketten.

 

De prijzen zijn voor particulieren
Bedrijven kunnen contact opnemen voor maatwerk
De filmpjes duren 15 tot 30 minuten per keer