Mijn naam is Iris Portier en ik ben enorm trots op mijn bedrijf Iris Performing Arts. We zijn in nog geen tien jaar heel erg gegroeid met veel vaste, tevreden klanten. Ik geef zelf alle individuele zanglessen en stemcoaching voor particulieren en bedrijven. De cursussen, workshops en trainingen geef ik uiteraard ook zelf, maar dit gebeurt regelmatig samen met mijn Artistiek Team en vaak met hulp van externen en Stichting IPA Producties.

Ik ben intens gepassioneerd en gedreven op het gebied van zang, dans en spel. Bovendien heb ik een sterke intrinsieke behoefte om anderen te helpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Met name als ik mensen kan helpen om faalangst te overwinnen en om meer zelfvertrouwen te krijgen. Dat is mijn allergrootste drijfveer.

Ik heb een dans,- (Lucia Marthas), zang,- (EVTS en 1-jarige CVT) en regisseursopleiding (UCK) gevolgd. Uiteraard aangevuld met allerlei workshops en trainingen. Ik hou ervan mezelf te blijven ontwikkelen en ben serieus verslaafd aan studeren. Zelf zing ik alweer 15 jaar in band IVENTURE. We richten ons voornamelijk op bedrijfsfeesten, huwelijken en partijen. Ook kom ik sinds bijna drie jaar regelmatig samen met zes andere leuke professionele zangeressen en krijgen we op hoog niveau les van elkaar en van Margriet Sjoerdsma. We noemen onszelf IMPERIOSO.

Verder volg(de) ik lessen van Alberto ter Doest, Katja Maria Slotte en Danielle Lous. Ik sta inmiddels alweer 35 jaar voor de klas, waarvan sinds 2 juli 2010 als eigenaar van Iris Performing Arts.

Missie en Visie


Iedereen mag gezien en gehoord worden!!
Ik wil artiesten en sprekers daarbij heel graag helpen. Ik ga verder waar de meeste zang- en stemcoaches stoppen. Zingen is naast techniek grotendeels ook psychologie en ik heb als Lifecoach, Aandachtsgericht Cognitief Therapeut en Communicatiespecialist alles in huis om ook te kijken naar mogelijke faalangsten. Hoe gaaf is het om daarmee om te leren gaan en:

VRIJ TE KUNNEN ZINGEN, SPREKEN EN BEWEGEN!!!

Voor de amateurmusicalproducties willen we met het hele team zorgen voor een veilige, gezellige omgeving waar saamhorigheid belangrijk is. En waar we samen naar kwalitatief hoogwaardige producties toewerken en ervoor zorgen dat het publiek een mooie magische middag of avond in het theater beleeft.