Mijn naam is Iris Portier en ik ben enorm trots op mijn bedrijf Iris Performing Arts. Ik heb een bedrijf mogen neerzetten met veel vaste klanten, die vaak aangeven het gevoel te hebben thuis te zijn gekomen. Ik werk met een vast team aan regisseurs, vocal coaches en choreografen. De musicalproducties doe ik in samenwerking met Stichting IPA Producties.

Ik ben intens gepassioneerd en gedreven op het gebied van zang, dans en spel. Er is niets mooiers als verschillende disciplines samenkomen en samen het verhaal op het podium vertellen. Bovendien heb ik een sterke intrinsieke behoefte om anderen te helpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Met name als ik mensen kan helpen om faalangst te overwinnen en om meer zelfvertrouwen te krijgen. Dat is mijn allergrootste drijfveer.

Non-actief / Sabbatical

Voorlopig sta ik op non-actief. Dit is voor onbepaalde tijd.  Alle musicaltheaterproducties gaan gewoon door. Stichting IPA Producties doet dit samen met Artistieke medewerkers met wie ik zelf in het verleden meerdere malen heb samengewerkt.