Je wil erachter komen wie je werkelijk bent, waar je voor staat en wat je wil
Je wil een duidelijker beeld van de toekomst
Je wil meer rust in je hoofd en met de stroom van het leven leren leven
Je wil meer controle over je gedachten, je mindset
Je wil je intuïtie leren ontwikkelen
Je wil leren hoe je kunt manifesteren (wet van aantrekking)
Je wil zelfvertrouwen opbouwen

Deze vragen zijn voor iedereen van belang. Zo ook voor de zanger, spreker, acteur of danser die meer vanuit authenticiteit wil performen. Of als je jezelf in de weg zit en daardoor jouw boodschap niet optimaal ten gehore kunt brengen.

Je krijgt ook de kans om deze dag een prangende levensvraag te onderzoeken. Voorbeelden: wat houdt mij bezig in het leven? Hoe ga ik om met mijn emoties? Hoe krijg ik meer balans, energie? Wat is mijn levensmissie? Ook voor meer praktische vragen kan je komen: wat is er nodig om meer geld te verdienen, de liefde van mijn leven te ontmoeten, de ideale baan te vinden? enz. enz.

Je kunt je nu inschrijven voor deze unieke dag die je antwoord en/of inzicht gaat geven in wat zich in jouw leven afspeelt.

Jij wil jouw maskers afgooien en weten wie daar echt achter zit.
Jij bent een vrouw die het zichzelf gunt om naar binnen te keren om daardoor sterker in contact met de buitenwereld (relaties) te kunnen staan.

In een ééndaagse cursus geven we een korte blik in ons jaarprogramma. Tijdens deze cursusdag gaan we aan de hand van verschillende methodieken aan de slag met jouw specifieke levensvra(a)g(en).

Of je nu op privé of zakelijk gebied met vragen zit, dat maakt niets uit. Aan de eind van de workshop heb je je antwoord gevonden of meer inzicht en/of meer bewustwording en/of er heeft heling plaatsgevonden.

Dit doen we aan de hand van verschillende coachingsmethodieken. We gebruiken tijdens de ééndaagse cursus: visualisaties, natuur, fotografie, stem- en dansexpressie. In het vervolgtraject zijn de methodieken uitgebreider.

De aanpak van Iris en Sirella is bevlogen, recht door zee, aards en met compassie. Ze brengen beide een dijk aan ervaring mee.
Meer informatie over Iris: www.levenspraktijk.nl en www.irisperformingarts.nl en over Sirella: www.lasirel.nl.

2 en 3 september in Heerlen
9 en 10 september in Amsterdam of Utrecht

Meer informatie volgt. Kan je niet wachten?
Mail dan: info@irisperformingarts.nl


Natuur – Fotografie – Stemexpressie – Dansexpressie – Voice Dialogue – Zang – Tekenen – Schilderen – Visualisaties – Meditaties – Mindfulness –
Synchroniciteit – Wet van Aantrekking – Heling