NOVEMBER = WORKSHOPMAAND!


Wil je lekker hoog en luid zingen, maar als je dit probeert klinkt en voelt het meer alsof je keel wordt dichtgeknepen? Wil je een mooi verhaal vertellen, zodat iedereen stilvalt en aan jouw lippen hangt, maar je hebt geen idee hoe je dat moet aanpakken? Ben je het binnen stil zitten helemaal zat en heb je zin om lekker voor je plezier te dansen.

Of wil je juist uitgedaagd worden en nieuwe, meer ingewikkelde choreografieën leren? Ken je die mensen die moeiteloos op hoge hakken dansen en wil jij dat ook kunnen? Of lijkt het je geweldig om te leren hoe je jouw eigen theatermake-up moet aanbrengen?

JAAAAA, IK WIL!!
Als je op minstens één van deze vragen volmondig ‘JAAAA’ roept, meld je dan snel aan voor een van onze workshops, want VOL=VOL!

WAT KAN JE ALLEMAAL LEREN

✅ Zangtechnieken

✅ Tekstinterpretatie

✅ Dans (beginners en gevorderden)

✅ Musical voor kids

✅ Musicaldans volwassenen

✅ Theater make-up

Bekijk hier het programma, de prijzen en de docenten.

PROGRAMMA
Zoals je in het programma kunt zien hoef je het voor de kosten zeker niet te laten. We vragen een extreem laag bedrag. Voor deze prijs les krijgen van topdocenten kan alleen bij Iris Performing Arts! Dit is misschien wel je énige kans om tegen een bodembedrag les te krijgen van bijvoorbeeld Marcel Visscher, om maar even iemand te noemen.

INSCHRIJVEN
Je hebt tot 26 oktober om je aan te melden voor de workshops.

Inschrijven

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link voor de betaling. Als je vragen hebt, kun je mailen naar ipaproducties@gmail.com.

CORONAPROOF
Uiteraard gaan wij er alles aan doen om de workshops volledig coronaproof te organiseren.
Jouw gezondheid is ook onze zorg.

Tot in november!