Hieronder heb ik een viertal gespecialiseerde sessies voor gevorderde en (semi) professionele zangers en acteurs. Heb jij behoefte aan specifieke persoonlijke coaching, omdat je naar een optreden of productie toe werkt, of omdat de tijd rijp is om innerlijk onderzoek te doen of jezelf te verdiepen als artiest? Je wilt je focussen op je zangtechniek, op je repertoire, op je spel, tekstinterpretatie- en belevenis, je wilt een eigen productie neerzetten, of je hebt mentale issues die je in de weg zitten, faalangst, of hebt geen idee hoe je jezelf in de markt moet zetten, hoe je je eigen bedrijf start, of je kampt met identiteits- en imagovraagstukken?

Ik zet mijn jarenlange ervaring en kennis als vocal- life en businesscoach graag in om jou naar het volgende level te helpen. Naast de reguliere zanglessen en coaching deze vier intensieve, persoonlijk op maat gemaakte, sessies en trajecten aan:

Check-In sessie van één uur om te checken hoe je er vocaal voor staat en om de punten op de i te zetten voor een optreden.

Vocal Boost sessie van drie uur voor een vocale en mentale boost ter voorbereiding op een project, of omdat je er behoefte aan hebt.

Total Performance traject van drie of zes maanden waarbij we naar het totale plaatje kijken ter voorbereiding op bijvoorbeeld een productie of omdat je heel specifieke hulpvragen hebt die langer de aandacht nodig hebben.

Total Performance Exclusive voor een (lang) weekend of een week lang in binnen of buitenland ben ik jouw persoonlijke vocal- life,- en businesscoach. Dit is een unieke belevenis.


Spreekt het je aan en wil je meer weten?

Hieronder staan de sessies en trajecten uitgebreid beschreven. Lees het rustig door.
Vragen of intakegesprek inplannen?
Neem contact op:
info@irisperformingarts.nl

CHECK-IN SESSIE

Dit is een persoonlijke coaching sessie. We werken heel specifiek aan het hetgeen dat voor jou op dat moment van belang is. Dit kan zijn een voorbereiding op een auditie, concert of een ander belangrijk optreden. Of omdat je graag wilt weten waar je op dat moment staat met je (zang)stem.

1. Je stuurt mij vooraf een opname van jouw ingezongen lied of monoloog,  of geeft een beschrijving van waar je tegen aan loopt
2. Je geeft vooraf per mail of whatsapp je hulpvragen aan
3. Ik zorg ervoor dat we tijdens onze sessie aan de slag gaan met al jouw hulpvragen
4. Na onze sessie ontvang je via whatsapp mijn feedback met adviezen
5. Binnen twee weken na onze sessie mag je nog een keer een inzending via whatsapp doen, daar geef ik nog een keer feedback op

Deze sessie is bij mij in Gouda, online of op locatie.  of -op verzoek- online of op locatie plaats vinden.

Duur sessie: 1 uur
90 euro per uur

VOCAL BOOST SESSIES

De VOCAL BOOST SESSIES zijn er speciaal om jouw vocaal en mentaal een flinke boost te geven. Je wil even flink de diepte in en/of bereid je voor op een productie. We gaan werken aan jouw houding, zangtechniek, jouw sound en alle vragen die jij hebt op het gebied van zang.

1. Je stuurt mij vooraf een opname van jouw ingezongen lied of monoloog,  of geeft een beschrijving van waar je tegen aan loopt
2. Aan de hand daarvan maak ik een programma voor de drie sessies die aansluiten bij jouw hulpvragen en wat ik heb geanalyseerd aan de hand van jouw inzending
3. Ik zorg ervoor dat we tijdens onze sessie aan de slag gaan met al jouw hulpvragen en wat ik zelf heb waargenomen
4. Na elke sessie ontvang je via whatsapp mijn feedback met adviezen
5. Binnen twee weken na onze laatste sessie mag je nog een inzending doen via whatsapp, daar ontvang je feedback op

Deze sessie is bij mij in Gouda, online of op locatie.  of -op verzoek- online of op locatie plaats vinden.

Drie sessies van 60 minuten
250 euro

TOTAL PERFORMANCE TRAJECT

Wil je in een persoonlijk traject samen naar een belangrijke productie toe werken waarbij je als artiest optimaal voorbereid wilt zijn? Of wil je een persoonlijk traject om te kijken waar je staat als artiest? In drie of zes maanden gaan we samen aan de slag. We kijken naar je mindset, hoe zorg je voor een goede conditie, hoe wil je klinken, hoe kom je nu over en hoe wil jij overkomen, is je zangtechniek op orde, wat is je repertoire, voorstellingslocaties, je marketingplan, materiaal dat je nodig hebt enz. enz. We werken aan het totaalplaatje. Daarnaast gaan we uiteraard werken aan je liedjes / monologen.

Dit is een investering die elke artiest, of iedereen die met zang en spel bezig is, zichzelf moet gunnen. Je leert jezelf beter kennen en daardoor kan je als artiest authentiek zijn. Je zal er op meerdere vlakken enorm veel profijt van hebben.

1. We hebben een uitgebreide intake
2. Je krijgt opdrachten om thuis uit te voeren
3. Je mag al jouw vragen/opmerkingen m.b.t. jouw Total Performance Traject te allen tijde per whatsapp aan mij stellen gedurende de lopende periode
4. Je krijgt twee keer per maand zang- of spelcoaching van 60 minuten
5. Je krijg een keer per maand een gesprek van 60 minuten waar we ingaan op de huiswerkopdrachten en bespreken we wat op dat moment van belang is
6. Je ontvang achteraf feedback per mail

Duur: 3 maanden   1200 euro
l Duur: 6 maanden 2300 euro


TOTAL PERFORMANCE EXCLUSIVE

Dit is een volledig op maat gemaakt traject van een (lang) weekend tot een week op een door jou uitgekozen (binnen- of buitenlandse) locatie. Of je laat mij het verzorgen. Je bent er even helemaal uit en je hebt mij als jouw persoonlijke (vocal- en life) coach. Dit is een investering waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Duur: weekend tot een week
Prijs is afhankelijk van de duur, locatie, jouw behoeften en verwachtingen.Alle diensten zijn excl. 21% BTW.
Voor coaching op locatie worden reis- en verblijfkosten berekend.