Audities Shrek

EXTRA AUDITIES OP 6 DECEMBER 2019 Het programma is aangepast deze avond. De audities zijn om 19:00 uur. Na inschrijving ontvang je het aangepaste programma. Verder klopt alle informatie onderaan deze pagina.

De audities van Shrek vinden plaats op 28 en 29 september 2019.

Voor de volwassenen zijn de gezamenlijke audities op 28 september tussen 10.00 - 13.00 uur. Voor kids zijn de gezamenlijke audities op 29 september tussen 10.00 - 12.00/12.30 uur. Daarnaast wordt je solo-auditie ingepland op 28 of 29 september.

Kosten voor deelname aan de auditie zijn 10 euro.

Meer informatie over de auditie sturen we je zodra inschrijving en betaling zijn ontvangen.


Wat gaan we doen?

In een ontspannen sfeer doen we gezamenlijk een fysieke warming-up en zingen we met z’n allen in. Ook krijgen jullie workshops: spel/drama en dans. Je hoeft je hiervoor niet voor te bereiden. Los hiervan krijgt iedereen een dans met koorzang aangeleerd. Je krijgt ook spelopdrachten. Dit wordt beoordeeld door een vakkundige jury, maar is voornamelijk erg leuk om te doen en erg leerzaam.

Tijdens de solo-audities laat iedereen individueel aan de jury zijn of haar ingestudeerde zangnummer horen. Bereid je hier goed op voor. Dit nummer mag NIET langer dan 4 minuten zijn.

Er zijn geen voorwaarden (behalve voor hoofdrollen) waaraan je solo moet voldoen, maar hou rekening met het soort musical qua stemgebruik/soort. Voor bepaalde rollen worden wel specifieke liedjes gevraagd.

Klik hier voor meer informatie per rol.

Informatie volwassenen


Repetitierooster

De repetities zijn elke vrijdagavond van 19.00 - 22.00 uur.
In april, mei en juni zijn er een aantal promotieoptredens en zaterdagrepetities.
Download hier het repetitierooster voor het gehele overzicht.

Maandelijkse bijdrage

De bijdrage is 55 euro per maand. Dit is voor 3 uur per week les, exclusief de vakanties. Ook zijn alle extra repetities en repetitie-uren (vanaf april) en zaterdagen hierbij inbegrepen. Daarnaast wordt er elk jaar een gratis workshop zangtechniek gegeven. Bij betaling van meerdere maanden in 1 keer, gaat de maandelijkse bijdrage omlaag.

De bijdrage is exclusief ons jaarlijkse gezellige castuitje/weekendje in maart/april. Ook zal er een kleine bijdrage worden gevraagd voor eventuele dvd opnames en/of borrels. Deelname is hieraan is niet verplicht, maar wel erg leuk. Kleding wordt in dit jubileumjaar door ons geregeld. We vragen je enkel basic kleding te verzorgen (bijv. zwarte broek).

Informatie kinderen


Repetitierooster

De repetities zijn elke woensdagmiddag van 16.30 - 18.00 uur.
In april, mei en juni zijn er een aantal promotieoptredens en zaterdagrepetities.
Download hier het repetitierooster voor het gehele overzicht.

Maandelijkse bijdrage

De bijdrage is 35 euro per maand. Dit is voor 1,5 uur per week les, exclusief de vakanties. Ook zijn alle extra repetities en zaterdagen hierbij inbegrepen. Bij betaling van meerdere maanden in 1 keer, gaat de maandelijkse bijdrage omlaag. Er zal een kleine bijdrage worden gevraagd voor eventuele dvd opnames. Deelname hieraan is niet verplicht, maar wel erg leuk. Kleding wordt in dit jubileumjaar door ons geregeld. We vragen je enkel basic kleding te verzorgen (bijv. zwarte broek en zwarte schoenen).